Već neko vreme Vam na ovoj web stranici činimo dostupnim tekstove, kao i propovedi Lowell Brueckner-a, misionara, propovednika i biblijskog učitelja.

Lowell Brueckner

Privilegovani smo time što ga poznajemo izbliza i što nam Gospod s vremena na vreme dopušta da ga ugostimo i da nam prenese ponešto iz svog dubokog i ličnog poznanja našeg Gospoda Isusa Hrista. Njegova knjiga: “Šta su naše ruke opipale” izuzetno je jednostavno i snažno svedočanstvo živog odnosa sa Isusom, ali i istovremeno je jak evangelizacijski alat.

Ovde Vam činimo dostupnim pdf te knjige na srpskom i molimo Vas da imate razumevanja za nas jer se knjiga zasigurno mogla i kvalitetnije prevesti. Nadamo se da će Vam poslužiti da možete nešto bolje upoznati njenog autora, ali se još više nadamo i molimo da ćete moći još bliže i intimnije upoznati Onoga o kome knjiga govori i svedoči, Njega koji je živa Reč Božija, Hrista Isusa.

Odlomak iz knjige: “Šta su naše ruke opipale”

Čitav život je potreban da bi se izgradili sveti hrišćani; u današnje vreme izgrađuje se premalo takvih. Moderno hrišćanstvo, barem u zapadnom svetu, ne dopušta tako nešto. To zahteva odricanje od udobnosti, nelagodu, patnju, puno vere i snažnu osetljivost na delo Duha Svetoga u jednom životu – delo koje treba da proizvede to neverovatno nešto, koje se ne može naučiti na seminarima, niti proizvesti tokom redovnih crkvenih aktivnosti.

Ništa na zemlji ne može se porediti sa lepotom dela koje čini Duh Sveti u dubini čovekove ličnosti. U prethodnim poglavljima sam već pisao o spoljašnjoj strani službe, o ushićenju koje donosi delo Božije u jednom životu – delo koje treba da dotakne druge. To, međutim, nije cela priča. Kako je ispričati u celosti? Ko i kako može da opiše ono što se zbiva unutra, a uprkos tome donosi sjaj na licu i pretvara jednu dušu u magnet koji privlači druge?

pred vama je pdf kompletne knjižice “šta su naše ruke opipale”

___________________________________________

Šta su naše ruke opipale